Lurer du på om du må skifte registerreim på din bil? På biler med registerreim må registerreimen skiftes med jevne mellomrom – enten etter antall kjørte kilometer eller etter et visst antall år. Enviro Bil kan utføre skifte av registerreim på alle merker og biltyper. Vi har kort ventetid og konkurransedyktige priser. Vi har over 30 års erfaring fra bilbransjen – dette gir deg som bileier trygghet om at vi har den erfaringen og kunnskapen som er nødvendig for å utføre skift av registerreim.

Les mer om skifte registerreim under og finn ut om registerreimen på din bil er klar for utskiftning.

Registerreim - Verksted | EnviroBil.no

Hva er registerreimen?

Registerreimen kobler veivakselen sammen med kamakselen og ofte vannpumpen i tillegg til andre forskjellige komponenter.

Hvor ofte må registerreimen byttes?

Registerreimen er en slitedel og må byttes med jevne mellomrom. Intervall for skift av registerreim er forskjellig fra bil til bil og intervallene står i bilens servicehefte. De faste intervallene for bytte av registerreim er enten etetr antall kjørte kilometer eller etter antall år. Ryker registerreimen vil dette gjerne medføre motorhavari og det er derfor viktig å skifte registerreimen i tide.

Hvordan vet jeg når registerreimen sist ble skiftet?

Er bilens registerreim skiftet er dette gjerne notert i bilens servicehefte. I tillegg bør verksted som skiftet registerreimen sist ha satt et merke i motorrommet eller i en av bilens dører der det står når registerreim ble skiftet.

Er du usikker på om registerreimen er skiftet på din bil, bør du absolutt sjekke at det er gjort. Står det ingenting i bilens servicehefte og heller ingen merke i motorrommet eller i en av bilens dører, ta kontakt med oss og en av våre dyktige bilmekanikere kan bistå deg.

Hvilke konsekvenser kan det få å ikke skifte registerreim?

Å ikke skifte registerreim rettidig kan gå fryktelig galt – på en del biler kan det ende med totalt motorhavari dersom registerreimen skulle ryke. Mens på andre biler bare ender med at motoren stopper. Uansett passer motorstopp sjelden godt og det anbefales derfor ikke å gå over bilprodusentens anbefalte intervall for utskiftning.

Bestill time til service eller reparasjon

Ta kontakt og en av våre hyggelige medarbeidere hjelper deg

  • 90 36 35 38

  • post@envirobil.no