Regelmessig AC-service er nødvendig for et godt og effektivt klimaanlegg. Et velfungerende klimaanlegg er viktig for komforten i bilen og øker sikkerheten – det bidrar til økt trivsel i bilen gjennom stabil temperatur og fuktighet, og dette sikrer god konsentrasjon og yteevne hos bilføreren. 

AC-service hos Enviro Bil sikrer at klimaanlegget ditt fungerer optimalt. Vi har ledige timer og drop-in timer. Ta kontakt for en hyggelig bilprat i dag.

Bestill AC-service

Her kan du enkelt bestille time til AC-service, verksted, service og EU-kontroll.

Hva utføres på en AC-service?

Ved en AC-service tømmer vi anlegget for gass og trykktester, fyller på ny renset gass og funksjonstester anlegget.

Dersom det er mistanke om lekkasje, e.g. at klimanlegget mangler mye gass, fyller vi på sporstoff for å lokalisere eventuelle lekkasjer. Avdekkede feil eller mangler på AC-anlegget må repareres for å oppnå optimal ytelse.

I forbindelse med AC-service kan du også bestille klimarens, hvor vi skifter filter og renser luftekanalene.

Klimaanlegget fungerer godt, men det kommer vond lukt?

Årsaken til vond lukt fra klimaanlegget er bakterier som dannes på grunn av det fuktige miljøet fra kondens i klimaanlegget. Fungerer klimaanlegget ellers greit, kan vi utføre en klimarens, hvor filter skiftes og luftekanalene renses. Klimarens kan utføres separat eller i kombinasjon med AC-service. Kupéfilteret har normalt et servcieintervall på 1 år/20.000 km iht. bilprodusentens anbefaling.

AC-service (Klimaservice) - Verksted | EnviroBil.no

Bestill time til service eller reparasjon

Ta kontakt og en av våre hyggelige medarbeidere hjelper deg